Frustration och smärta

DT   21 november, 2016   Kommentarer inaktiverade för Frustration och smärta

Det är inte mycket uppdateringar just nu och det finns en enkel förklaring. Förutom mycket arbete så har jag väldigt ont i höften och ryggen vilket innebär minimalt med träning. De senaste två veckorna har det endast blivit lite simning. Jag måste dock simma med hjälp av en dolme för att inte få ont i höften. Frustrationen med att inte kunna träna ordentligt är hög. Hade jag inte haft så mycket på jobbet så hade jag nog klättrat på väggarna vid det här laget. Tyvärr så påverkar den minimala träningen och den onda höften humöret och även sömnen. Jag sover riktigt dåligt om nätterna p g a värken och på kvällarna har jag svårt för att somna. Tänk vad kontinuerlig träning hjälper oss med att må bra. Jag är mer övertygad än någonsin att du presterar bättre, håller dig friskare om du tar hand om dig själv både till kropp och själ. Att hålla sig i form är viktigare än någonsin för att inte bli sjuk och för att undvika stress och dåliga vanor. Frustrationen att inte hålla igång växer för varje dag och inte blir det bättre av att jag ser via runkeeper och strava hur mina vänner, nära och kära tränar på. De senaste veckorna har jag faktiskt börjat att undvika att gå in och titta bara för att hålla tillbaka frustrationen.

Nu är det 9 dagar kvar till operationen sedan får jag äntligen börja med min träning igen, visst rehabträning men ändå. Har börjat att revidera mina mål och försiktigt börjat fundera på nya men innan de kommer ner på pränt så vill jag ha operationen gjord.