Påskmys med den här grymma killen

DT   27 mars, 2016   Kommentarer inaktiverade för Påskmys med den här grymma killen

För en stund sedan så avslutad jag och den här grymma killen en löprunda runt Härlanda tjärn. Vi hade bestämt oss för att springa två varv, ett lugnt och stillsamt och ett med lite fart.

2014-11-09 15.44.01

Riktigt roligt att göra saker tillsammans, det blev 5,77km på tiden 29:30 min. Andra varvet hade vi ett snitt på 4,56 vilket är bra med tanke på att det var ett tag sedan vi var ute och sprang ihop. Detta är kvalitetstid när den är som bäst!

Tyvärr kände jag av den olustiga känslan på utsidan av låret under löpningen trots att jag vilat benen i 7 dagar. På tisdagsmorgon kommer jag ringa och se om jag kan få en tid för en undersökning. Riktigt irriterande att detta kommer nu när jag skall börja pricka in formtoppen inför Göteborgsvarvet. Förhoppningsvis är det någon form av överansträngning eller kanske någon nerv som har fått sig ett spel. Vi får se vad jag får för hjälp under veckan.

Strax är det dags att promenerar upp till mina föräldrar med familjen för en god påskmiddag. Ha en fortsatt bra påskhelg!