Korta intervaller med Solvikingarna

DT   23 november, 2015   Kommentarer inaktiverade för Korta intervaller med Solvikingarna

24h fastande avslutades med korta intervaller med Solvikingarna. På måndagar brukar jag köra två träningspass ett styrkepass under lunchen och ett intervallpass på kvällen med löparklubben Solvikingarna. Men idag så valde jag att inte styrketräna eftersom jag har känt lite tendenser till förkylning i en vecka. Inget som har brutit ut men jag tog det säkra före det osäkra.

Idag var det kort stegintervaller mellan lyktstolpar allt ifrån 4 ner till 2 och upp igen. Jag kände ganska omgående att jag hade bra krut i benen så det var bara att köra på. Träningspasset var lyckat och jag kände mig mycket stark under hela träningen. Efteråt blev det en välförtjänt bastu och lite tjöt.