Dubbla träningspass

DT   24 juli, 2015   Kommentarer inaktiverade för Dubbla träningspass

Nu är det semester och då hinner jag träna lite mer än vanligt. Den senaste veckan har det vid ett flertal tillfällen blivit dubbla träningspass vissa dagar. Igår på morgonen så åkte jag och min fru till gymmet för att köra ett styrkepass. Det blev ett bra pass på en timme där vi mer eller mindre körde igenom hela kroppen. 

När vi kom hem så åt vi en god brunch för att sedan be ge oss ut på en cykeltur med barnen till Jonsered och sjön Aspen. Igår var det rätt blåsigt men sonen tog ändå ett snabbt dopp tillsammans med grannbarnen.
Runt kl 17 så var det dags för träningspass nummer två, rullskidor. Jag har en runda som jag brukar ta den är drygt 12 km en relativt flack runda med lite småbackar. Den sträcker sig hemifrån till Kåhög och sedan via Lexby till Sävedalen och hem. 
Igår fick jag med mig grannfrun på passet, hon har åkt en hel del längdskidor men inte rullskidor innan. Riktigt roligt med lite sällskap som omväxling, vi fick även sällskap av en tuff motvind halva turen. Lite extra träning skadar inte!
Idag är det vilodag och imorgon blir det en löptur.