”Utskriven” från rehab & Mysig cykeltur med barnen

DT   17 juli, 2015   Kommentarer inaktiverade för ”Utskriven” från rehab & Mysig cykeltur med barnen

Dagen igår började med ett besök hos sjukgymnasten på Carlanderska. Vi gick igenom den senaste månadens träning och hon konstaterade snabbt att nu är du tillbaka Darko. Hon var imponerad över hur bra och fort min rehab gått trots några mindre bakslag. Vi kom överens båda två om att nu kan hon inte hjälpa mig mer och därmed är nu min höftrehab avslutad. Jag har fått väldigt bra hjälp av Carlanderska både när det gäller operationen och min rehab träning och kan verkligen rekommendera SportsMed om man har problem med någon sportskada.

Efter lunch så bestämde jag och barnen för att ta en cykeltur. Min mamma var inte sen med att följa med, det blev en mysig cykeltur till sjön Aspen i Jonsered och hem igen. Barnen och mamma var helt lyriska över den fina turen och hur fint vi har det bara ett stenkast från där vi bor med både natur oh sjöar. Eller vad sägs om dessa fina bilder!

Till vänster: Cykelbanan längs med Säveån mot Aspen

Säveån strax före vi kommer fram till Aspen

Sjön Aspen

Jonsereds Herrgård
Dagen avslutades med ett tröskelpass tillsammans med Solvikingarna. Jag beslutade mig för att köra med 5:30 gruppen. Jag brukar springa med den gruppen men var lite osäker på min egen löpform eftersom jag varit sjuk så länge. Det blev ett bra pass men tyvärr blev det lite mycket asfalt för min smak, speciellt med tanke på att jag inte sprungit så mycket på asfalt sedan min operation. Jag hängde med rätt så enkelt större delen av passet men fick problem sista kilometern, jag stumnade och hade lite svårt att hänga med sista biten men lyckades ändå hänga kvar hela passet. Jag kände värk i höften på kvällen och var lite små orolig över att jag gjort bort mig, men hur skulle jag kunna veta att det skulle bli så mycket asfalt?
Nu på morgonen så känns höften bra och jag är lite stel i benen, med andra ord så har jag nu fått ett kvitto på att höften håller vilket känns väldigt skönt!
Idag blir det vila, altantvätt och lite grillning med familjen. Min fru arbetar sin sista arbetsdag idag och sen har vi semester tillsammans i 4 veckor.