Oj vilken god pasta!!

DT   14 juli, 2015   Kommentarer inaktiverade för Oj vilken god pasta!!

Äntligen har jag hittat en pasta som är minst lika god om inte godare än ”vanlig” kolhydratsrik/onyttig vetemjöls/dinkel pasta. Jag har försökt genom åren att hitta någon form av bra tillbehör när jag gör t ex en köttfärssås. Har provat allt ifrån sjögräsnudlar till grönsakspasta men inget blir riktigt bra. Jag vill gärna ha något som har lite tuggmotstånd och som suger upp lite av såsen och beter sig lite som ”vanlig” pasta och nu behöver jag inte leta längre. Nu har jag hittat vår nya favorit!

Det är bönpasta gjort på mjöl av 100 ekologiska sojabönor. Jag hittade Risentas bönpasta på willy’s häromdagen och köpte tre olika sorter. Per 100g så är det endast 18 g kolhydrater varav 8 g sockerarter. Ikväll gjorde jag en köttfärsås och till det blev det Fettuccine sorten. Det blev magiskt gott, hela familjen inklusive barnen tyckte det var supergott och sa att det smakade som vanlig pasta.
Eller som sonen sa: ”Pappa detta är en ny favorit!” När han säger så då är det riktigt gott!

Så här såg vår goda middag ut idag, köttfärsås med bönfettuccine!