Det var länge sedan jag var så här dålig!

DT   20 juni, 2015   Kommentarer inaktiverade för Det var länge sedan jag var så här dålig!

I onsdags morse så när jag vaknade så kände jag en lite molande huvudvärk när jag vaknade och lite snuvig. Jag tänkte inte så mycket på det utan gjorde mig i ordning för att åka till Oslo i tjänsten. Det blev en lång dag och jag kände mig lite trött mer eller mindre hela dagen. Natten till torsdag sov jag oroligt och jag svettades en del, men det var bara till att bita ihop eftersom min goa son hade födelsedag och jag hade lovat honom hans favorit middag. Egentligen borde jag nog ha tagit det lugnt redan i torsdags men det är lätt att säga i efterhand. Igår på midsommarafton vaknade igen efter en usel natt med både feber, förkylning, ont i huvudet och rejält ont i kroppen.

Det blev en väldigt lugn midsommarafton, vi blev bjudna på mat hos mina föräldrar och när familjen skulle upp till kåsjögården och titta på midsommarfirandet gick jag hem och vilade. Kvällen blev ännu lugnare när det visar sig att dottern fått tillbaka sin feber. Det blev en tidig kväll för henne, jag han avverka två stycken filmer på Netflix.

Natten till idag har varit lika usel som natten före, har svettats floder och vaknat av att jag är helt genomblöt och har ont i kroppen så fort jag försöker vända mig om i sängen. Huvudvärken har inte släppt och jag känner mig lika risig som igår.

Jag kan inte minnas senast jag var sjuk, jag har klarat mig väldigt bra de senaste åren men nu av någon anledning så har jag åkt dit och rätt rejält också.

Idag blir det en extremt lugn dag igen, och jag har inte tänkt att göra så många knop. Det blir att förflytta sig till soffan efter frukost. Jag hoppas bara att min fru och son håller sig friska så att inte hela familjer ligger däckad.