82,5kg, 1000 armhävningar och blodgivning

DT   9 mars, 2015   Kommentarer inaktiverade för 82,5kg, 1000 armhävningar och blodgivning

Idag på styrkepasset lyckades jag ta personbästa i bänkpress, efter uppvärmning och några repetitioner med 60kg så var det dags att lägga på och försöka sig på ett PB. Rejält taggad och peppad av mina arbetskamrater så lyckades jag klara 82,5kg. Riktigt nöjd fortsatte vi med resten av träningen och avslutade som alltid med 3-4 olika magövningar. Inför idag så hade jag gjort 925st armhävningar på 16 dagar och jag hade bestämt mig att idag skulle jag nå upp till 1000st armhävningar. När alla magövningar var klara så började jag med mina armhävningar, det blev 2x15st med händerna tätt ihop och 3×15 vanliga, sedan var jag helt slut i armarna men super nöjd över min bedrift.

Vi har den stora förmånen att ha blodmobilen på vår parkering varje kvartal och några timmar efter lunch så gick jag iväg för att lämna blod. Med tanke på att det bara är 4% av Sveriges befolkning som lämnar så tycker jag det är en självklarhet för mig att bidra, framför allt då jag har en blodgrupp som innebär att jag kan ge till alla. Är du inte blodgivare och är frisk så tycker jag att du skall gå iväg och ge, blod är en färskvara och det är väldigt ofta stor brist på blod. Gå in på Geblod.nu för att veta mer.