Utrustning och bänkpress rekord

DT   5 mars, 2015   Kommentarer inaktiverade för Utrustning och bänkpress rekord

År 2017 är det dags för ”En Svensk Klassiker” och jag har inte sedan jag var barn åkt längskidor det innebär att jag inte heller har någon utrustning. Nu när det är dags för Vasaloppet så har olika butiker börjat REA ut utrustning vilket gör att jag blir extra sugen på att köpa. Det finns en väldigt bra sportbutik SportSpec inte långt ifrån där jag arbetar. Igår efter jobbet så åkte jag förbi för att kika om de hade några bra erbjudanden. Det kostar ändå en del att skaffa sig en ok utrustning så jag hade som mål att sprida lite på utgifterna. Efter att ha provat säkert 8 olika par längdpjäxor allt ifrån billigare till riktigt dyra så hittade jag tillslut ett par som satt helt perfekt. Jag fick väldigt bra hjälp i affären och tog beslutet att slå till.

Det visade sig att det var 40% på just den pjäxan och efter att ha googlat lite på nätet på kvällen och kikat runt i en annan affär samma kväll så är jag övertygad om att jag gjort ett väldigt bra köp.

Igår på lunchen så körde jag ett tabatapass med några arbetskamrater eftersom simningen blev inställd. Det kändes väldigt bra att få röra på sig lite eftersom jag har en grym träningsvärk ifrån i tisdags. Löpningen och framför allt utfallstegen och knäböj har satt sina spår rejält. I tisdags så körde Mix Megapol en bänkpress tävling och därför ville även jag och några av mina arbetskamrater se hur mycket vi klarar i bänkpress. Jag ville prova direkt efter tabatapasset, kanske inte helt optimalt eftersom vi gjort en del armhävningar och burpies osv men jag lyckades tillslut klara 80kg, jag gjorde även ett försök på 82,5 men där tog det stopp. Vi kom snabbt överens om att vi med jämna mellanrum skall prova att maxa för att se om vi ökar eller inte.

Armhävningsstatus 10000 under år 2015: 700st