Rehab

DT   21 december, 2014   Kommentarer inaktiverade för Rehab

Har kört ett rehab program sedan i måndags och det känns väldigt bra att lägga på lite belastning. Samtidigt så har jag helt slutat med smärtstillande tabletter och äter nu bara inflammationsdämpande vilket jag behöver göra ytterligare 1 vecka. De senaste dagarna har jag åkt på en hyfsat jobbig förkylning jag hoppas det går åt det bättre så att jag får vara lite pigg under julen. Min rygg krånglar och jag hoppas att det bara beror på felbelastning p g a kryckorna. Eller så beror det på nya muskler i ryggen som behöver komma igång och som inte varit igång p g a att jag haft dålig rörlighet i höften de senaste tiden. Hur som helst så hoppas jag att ryggen blir bättre ju längre tiden går.

Under mellandagarna hoppas jag komma iväg och simma, men för att det skall bli av så får jag inte ha några sårskorpor kvar ifrån operationen, allt måste vara helt läkt. Jag har fått klartecken på att ställa mig på crosstrainer och motionscykel nu när tre veckor har passerat så det kommer jag också prova så fort min förkylning blir bättre.

De senaste två nätterna har jag sovit riktigt dåligt och vaknat tidigt på morgonen av att ljumsken värker, jag tror att det beror på de gummiband-övningar jag gör. Idag så kommer jag hoppa över gummiband-övningarna och lägga på några statiska övningar istället så får vi se om ljumsken värker i natt igen.

Ikväll till middag så blir det kalvfärsbiffar med rivna rödbetor till det lite riven vitkål med bacon och parmesan och en gräddsås. Receptet kommer senare ikväll eller imorgon.