Crawlkursen snart slut

DT   19 november, 2014   Kommentarer inaktiverade för Crawlkursen snart slut

Idag var näst sista gången för crawl fortsättningskursen, det har varit riktigt roligt och jag har lärt mig väldigt mycket. Instruktören har under fortsättningskursen försökt ge mig Total Immersion feedback under hela kursen och jag känner att min simning börjar få ett skönt flyt. Ryggen har blivit mycket bättre och jag känner ingenting vare sig under passet eller efter. Däremot så vågar jag inte riktigt än gå ut och springa det får vänta ytterligare några dagar.

Nästa vecka är sista gången, vi har önskat mer individuell feedback och vi kommer även förhoppningsvis simma en tävling. Önskemålet från några av oss var en stafett på två banor med växlingar :). Det har varit en riktigt rolig kurs trots att jag har fått gå upp tidigt strax efter klockan fem på morgonen för att vara i vattnet 06.15.

Jag kommer att fortsätta simma crawl även nästa år men jag har dock inte riktigt bestämt mig i vilka former det kommer att ske.