Dagens träning blev inte som jag hade tänkt mig!

DT   26 oktober, 2014   Kommentarer inaktiverade för Dagens träning blev inte som jag hade tänkt mig!

Efter att ha fått ett positivt besked i fredag, så kände jag mer än någonsin ett sug att komma ut och träna. Förnuftigt nog tänkte jag att ett simpass vore bra och för då får knät vila ytterligare en dag. Sagt och gjort så ställde jag in mig på att idag på morgonen åka till Valhalla och köra ett pass. Med tanke på att vi vred klockan inatt så kände jag imorse att jag ville komma iväg tidigt. Om jag kunde vara på Valhalla kl kl 07 (vintertid) så skulle det inte vara så mycket folk i bassängen. Pigg och inställd på simning åkte jag iväg parkerade och han tänka att det var inte många bilar på parkeringen, Jag kom in i receptionen och fick snabbt reda på att jag var lite väl tidig. På söndagar så öppnar Valhalla kl 11 vilket jag egentligen vet men av någon anledning så hade jag förträngt det helt, Kanske beroende det på att jag var så sugen på att få träna och öva lite Total Immersion.

Det var bara att åka hem igen och sätta sig och äta frukost med familjen. På vägen hem så började jag fundera på om jag skulle sticka ut och springa istället. Solvikingarna kör ett pass på söndagar men det är 2 timmar och vid närmare eftertanke så kom jag fram till att det kanske inte är så smart att gå på ett sådant pass innan jag vet hur statusen är med mitt knä.

Det blev istället en lugn löprunda runt 8:an i Skatås tillsammans med min granne. Passet var ett rent test av knät i ett lugnt och behagligt tempo. Knät kändes väldigt bra hela passet och det skall bli intressant att se om jag får någon reaktion ikväll/natt. Om allt känns bra så blir det även löpning imorgon med Solvikingarna.