OM MIG

”JAG TROR INTE DU KLARAR DET, GER MIG BARA ÄNNU MER ENERGI & MOTIVATION”!

Familj med fru och två barn, har sedan sommaren 2013 tagit tag i min träning igen efter 20 år av ”vila”. Under min uppväxt och min ungdom spelade jag fotboll men när den karriären tog slut så hade jag svårt att hitta någon bra träningsform som jag inte tröttnade på.

Under några år så provade jag många olika aktiviteter men tröttnade ganska snabbt. Sommaren 2013 var jag i riktigt usel form och vägde närmare 100gk dessutom så började gamla skador från fotbollen göra sig påminda. Förutom konditionen så hade jag sedan ett antal år tillbaka haft stora bekymmer med ryggen. Jag bestämde mig för att börja träna och lägga om kosten, den första tiden så gjorde allt ont och varje träningspass var en utmaning.

Jag började springa och samtidigt minimerade jag intaget av socker och snabba kolhydrater. Jag började må bättre och bättre dessutom så blev konditionen gradvis bättre. Idag mår jag bättre än på väldigt länge och jag har klarat av några roliga delmål under åren som t ex Midnattsloppet två gånger, Göteborgsklassikern och Tjörn triathlon sprint. För att se mina framtida mål gå in och kika på min 5-årsplan.