Våra fantastiska sponsorer

Snip20170822_2

 

Intersport årets tröjleverantör, vi är stolta och glada över att intersport vill stötta oss med mycket fina tröjor.

CGI

Sveriges största IT-bolag som erbjuder alla typer av IT-lösningar och IT-tjänster. Tack för att ni tror på det vi gör och är med och sponsrar EB-loppet.

partnermed_logo

PartnerMed är leverantör av bland annat PolyMem, ett multifunktionellt förband som används framgångsrikt vid behandling av till exempel EB-sår.

Mölnlycke Health Care är leverantör av flertalet sårbehandlingsprodukter som personer med EB använder, t.ex. Mepliex och Tubifast Garments. Företaget stöttar även Debra Internationals som är EB Föreningens internationella paraplyorganisation som knyter samman EB Föreningar över hela världen.

Snip20170324_18

Partille företag stöttar EB-loppet med sponsring. Ska du köpa skaldjur eller fisk så finns ingen trevligare och bättre fiskbil att gå till. Partille fisk hittar ni på Kyrktorget i Partille centrum.

 

capero logo 2

Capero tillhandahåller framtidens häftborttagning Trio Elite helt i silikon. Den nya teknologin avlägsnar förband, tejp och fixering utan att skada huden. Trio Elite® är allergen-fri och kan sprayas i valfri vinkel.

bild (7)

I Sävedalens saluhall hittar du kött av finaste kvalite, fantastiska ostar, utsökta delikatesser och mycket trevlig personal.

McDonald's_Golden_Arches.svg

McDonalds Partille väljer att sponsra EB-loppet. Stort tack för ett stöd och ert viktiga bidrag. Gör som McDonalds anmäl dig nu och bidra du med!

Bolid-Grafiska

Bolid Grafiska AB hjälper dig nå ut med ditt budskap, vare sig det är inom traditionell eller digital media. Visionen är att du efter vi kommit i mål med uppdraget, ska känna att du även vunnit en ny kollega.

0x0

Med ledorden ”kunden i fokus” tillhandahåller DFDS logistiklösningar, passagerarfartyg samt frakt både till havs och på land. EB-loppet är tacksamma för att DFDS kommer in som sponsor och stöttar EB-forskningen. Tack för ert stöd!

Snip20170723_5

PPD Engineering arbetar med konsult tjänster och uppdrag för olika industrier. Vi är väldigt tacksamma för att PPD Engineering valt att sponsra EB-loppet, stort tack för ert stöd!

20596966_10155260883398445_6016134199315177434_n

Vill ni köpa närproducerad mjölk åk till Kåhögs gård i Partille! Stort tack till Kåhögs mjölk för att ni sponsrar EB-loppet.

 

LUTEV – arbetar med konsulttjänster inom testområdet mot flera olika branscher. EB-loppet är stolta att presentera LUTEV som sponsor! Stort tack för ert bidrag och viktiga stöd.