Ovisshet och permitteringstider

DT   4 april, 2020   Kommentarer inaktiverade för Ovisshet och permitteringstider

Söndagen den 5 juli skall jag vara förberedd för att genomföra Ironman 70.3 Jönköping! I dessa corona tider så är det just nu högst oklart om tävlingen kommer bli av. Efter besked att Göteborgsvarvet, Vårruset och andra stora event skjuts på framtiden så finns det såklart en väldigt stor risk att min enda tävling, mitt stora mål för i år också förmodligen får stryka på foten. Idag är det nästan exakt 3 månader kvar till start och för min del gäller det att vara förberedd oavsett om tävlingen blir av eller inte.

IMG_1121

Härlig traillöpning i Partille

På grund av corona pandemin så har mitt företag som så många andra företag permitterat anställda. Sedan förra torsdagen så är jag permitterad med 40% samt att vi har fått restriktioner med att i så stor utsträckning det går arbeta hemifrån. Det går att slås ner mentalt av dessa tider men till vilken nytta? Istället så ser jag en stor möjlighet nu att kunna träna ännu mer regelbundet och på anständiga tider istället för tidiga morgnar och sena kvällar.

IMG_1105

Zwift

IMG_1134

Härlig, alternativ träning

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag försöker variera min träning för att min kropp skall må så bra som möjligt. Det blir periodiserat beroende på vilka mål jag har framför mig och just nu så läggs mycket tid på cykling och löpning eftersom det är där det kommer slita mest under Ironman 70.3 Jönköping. Jag behöver komma igång med simningen snart för att kunna genomföra en bra simning i Jönköping.

Jag försöker lämna blod varje kvartal det är mitt sätt att bidra. Sedan några år tillbaka går jag på regelbunden massage, inte så ofta som jag hade velat men för mig är det viktigt att det blir av. Kroppen behöver ibland lite extra hjälp med återhämtningen. Jag har hittat en massör som är jätteduktig och som numera har koll på min kropp och mina problemområden.

IMG_1141

Bidrar med det jag kan, känns väldigt bra att kunna hjälpa till. GeBlod!

IMG_1144

Viktigt att ta hand om kroppen, flexmassage