Reviderade mål

DT   29 september, 2019   Kommentarer inaktiverade för Reviderade mål

2013 ändrade jag kosthållning och började efter många många år komma igång med träningen igen. Så här i efterhand så har jag många gånger tänkt hur det kom sig att jag under så många år inte gjorde någonting alls och att jag tillät mig att förfalla både hälsomässigt och konditionsmässigt. Jag satte där och då en femårsplan där finalen skulle vara att genomföra Ironman Kalmar. Fem år har gått och jag har blivit tvungen att revidera min plan vid 2 tillfällen p g a oplannerade höftoperationer. Nu är jag äntligen igång igen efter diverse bakslag allt ifrån mina höftoperationer till långvariga domningar ner i vänster foten.

Nu är målen reviderade återigen och det som står framför mig i höst är Icebug Backyard trail 16km trail, skall bli riktigt roligt att återigen på springa i Jonsereds härliga skog. Nästa år har jag två stora mål som skall bockas av;

  1. Jönköping halvironman 70.3 i Juli
  2. Budapest marathon i slutet av September

Budapest marathon är en viktig tävling för att förbereda mig inför Kalmar Ironman som står på schemat 2021. Jag vill ha sprungit ett marathon innan jag ger mig på Kalmar, dels för att få tillräckligt med mil i kroppen och förbereda kroppen lugnt och successivt inför det som komma skall.

Nu gäller det att var noggrann med träningen och lyssna aktivt på kroppen och för allt i världen inte glömma bort mina rörlighetsövningar. Utöver det gäller det att jag planerar in lite massage då och då för att ta hand om kroppen på bästa sätt.