Nytt fokus

DT   12 mars, 2018   Kommentarer inaktiverade för Nytt fokus

Öppet spår är avklarat med en tid som jag är nöjd över med tanke på omständigheterna. Nu är det nytt fokus som gäller framöver med cykling som största fokus inför den stundande Vätternrundan. På grund av vädret så blir det till att komma igång med spinning tills det blir lite mindre halt ute och jag vågar mig på att ta fram cykeln. Jag kommer försöka simma varje söndag med min träningsgrupp och målet under vardagarna blir till att försöka springa på en slinga bakom jobbet åtminstone en gång per vecka. Jag skall även försöka klämma in ett eller två spinningpass under veckan beroende på tillgänglighet. Får jag inte till två spinningpass så skall jag försöka klämma in ytterligare ett löppass. Inget skrivet i sten utan det får ge sig under veckorna vilka pass som är tillgängliga och vilka jag styra över själv.

Längtar tills det blir isfritt ute och jag kan styra över mina pass själv, dessutom ser jag framför mig att cykla till och från jobbet kontinuerligt för att få mer mil i benen inför Vätternrundan.

Fortsättning följer..