Pizzabotten utan mandel

DT   4 februari, 2018   Kommentarer inaktiverade för Pizzabotten utan mandel

Sonen har utvecklat lite känslighet mot mandel vilket har gjort att jag blivit tvungen att modifiera en rad olika recept. Ett recept som jag har varit tvungen att modifiera är vår goda pizzabotten. Efter en del experimenterande så har vi fastat för den här. Jättegod och enkel att göra.

2018-01-02 19.56.56

Ingredienser:

  • 4 ägg
  • 200-300g riven ost
  • 100g philadelphia ost

Gör så här:

Blanda ner alla ingredienserna i en bunke och vispa ihop dem ordentligt. Smeta ut allt på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min tills pizzabotten fått en fin gyllenbrynfärg.

Toppa sedan med de ingredienser som ni tycker om och grädda i ytterligare ca 10-15 min.

Supergott, smaklig måltid!