Hestrastugan!

DT   21 januari, 2018   Kommentarer inaktiverade för Hestrastugan!

Igår morse ställde vi klockan på 06.10 för att komma iväg tidigt till Hestrastugan för ett lite längre träningspass på riktig snö. Vi drack lite kaffe och gjorde oss i ordning innan min fru och jag rullade iväg hemifrån kl 07. Det tar ungefär 45 min att göra och vi ville vara där tidigt eftersom jag under fredagen fick information om att det kunde bli lite tjockt med folk framåt kl 10 eftersom Borås skidstation skulle vara stängt.

2018-01-20 12.53.55

Riktigt skönt att komma upp och rulla iväg så tidigt på morgonen och extra kul att min fru följde med för att träna inför tjejvasan. När vi kom fram stod det bara några få bilar där och vi tog på oss det sista innan vi kl 08 började åka. Det visade sig kanska snabbt att det var bäst att hålla sig till den preparerade rundan på 1,9 km än att ge sig ut på de andra naturliga spåren. Information jag fick från en skidåkare som jag åkte några minuter. Banan var lätt kuperad med två större stigningar, kör man däremot varv efter varv på samma slinga så skulle det visa sig att dessa stigningar blev till större och större utmaningar för varje varv. Mot slutet fick jag verkligen slita ordentligt framför allt eftersom jag envisades med att hela tiden staka.

Det blev ett två timmars pass och idag känner jag mig härligt mör!