EB-loppet

DT   8 augusti, 2017   Kommentarer inaktiverade för EB-loppet

Det har varit mycket fokus på EB-loppet för min del de senaste månaderna. När vi drog igång allt i våras så hoppades vi på att få in kanske 50-60 anmälda den närmaste familjen och kanske några till. Om något sagt till mig då att vi skulle bli 321 anmälda till loppet skulle jag nog skratta och ta det som ett skämt. Inte nog med att vi kommit upp i otroliga 321 anmälda vi har även landat 12 st fantastiska sponsorer allt från lokala små Partille bolag till stora multinationella företag. Detta känns helt fantastiskt det skall bli väldigt roligt och jag ser fram emot att välkomna och genomföra vårt första välgörenhetslopp tillsammans med min bror.

När det kommer till min egen träning så har jag skyndat långsamt, jag har haft en envis förkylning som för några veckor sedan satte lite stopp för träningen. De senaste veckorna har jag kommit igång igen. Fokuset fram till sista augusti är simningen eftersom jag kommer vara med på Tjörn Triathlon halv-ironman stafetten tillsammans med två kompisar. Under semestern så har jag sprungit en del vilket är väldigt enkelt när man reser runt. Det är så lätt att ta med sig löparskorna och bara sticka ut på morgonen när man vaknar. Det blev några rundor både i Riga, Jurmala och Lübeck både på asfalt och på stranden. Nu är vi hemma igen och oj vad skönt det är att komma in i skogen och springa igen så rofyllt och lugnt.

Nu när semestrarna börjar gå mot sitt slut hoppas jag även att jag inom kort får besked på min sista röntgen av ryggen så att jag vet vad jag har att förhålla mig efter.