Länge sedan

DT   4 juli, 2017   Kommentarer inaktiverade för Länge sedan

Det har varit väldigt få inlägg senaste månaderna och det beror på många olika saker. Min höft är mer eller mindre helt återställd, däremot så har jag inte fått ordning på mina ilningar ner i vaden. Stramheten i vänster sätesmuskel har gett med sig vilket känns skönt. Efter min magnetröntgen så blev jag vidare skickad till Spine Center för att få mer information över bilderna från röntgen. När jag var där i förra veckan fick jag besked att de komplettera med några bilder till för att ge mig en riktigt diagnos. Men allt tyder på att vi inte kommer göra något ingrepp eftersom jag inte har så ont och dessutom så skulle det innebära en steloperation av två kotor som har fått en förskjutning.

Tillsammans med allt detta så har jag även precis bytt arbete vilket har krävt lite mer engagemang och prioriteringar under en period. Träningen fortsätter och nu skall jag även försöka komma igång med rullskidorna igen. Den enda tävlingen som jag är anmäld till är Tjörn Triathlon stafett där jag kommer att ta hand om simningen. Det skall bli väldigt roligt och kul att ha något att se fram emot. Närmast är att till helgen åka upp till Vansbro för att heja på min fru som tar sig an Vansbro tjejsim en del av tjejklassikern.

Skall bli bättre med att skriva framöver men ibland måste man prioritera annat.