Man cold!

DT   9 oktober, 2016   Kommentarer inaktiverade för Man cold!

Senaste veckan har jag inte tränat ett enda träningspass. I måndags vaknade jag med en kraftig förkylning, den har inte gett med sig under veckan och därför har jag varit tvungen att vila helt ifrån träningen. Jag har varit riktigt kraftigt förkyld och hostat lite till och från. Mot slutet av veckan har jag klättrat på väggar men någonstans har jag innerst inne tänkt att det är viktigt att jag passar på att vila  när tillfälle ges.

Det var länge sedan jag var så förkyld och efter en kort analys så tror jag att blodgivningen har påverkat att jag varit extra mottaglig för bakterier. I måndags förra veckan två dagar efter Lidingöloppet så var jag och lämnade blod och jag misstänker att kroppen blev extra nedsatt efter en sådan dels tävlingen men även av blodgivningen. Gjort är gjort, jag är fortfarande lite snorig men det värsta är över och idag stack jag iväg och åkte längdskidor i vår fina Göteborgsanläggning Skidome.

Det blev ett pass på 15,6 km på dryga timmen och det märktes tydligt att jag varit förkyld. Lite rossligt i halsen och näsan rann lite och mot slutet så var det svårt att hålla tekniken. Nu hoppas jag att det blir rullskidor i mitten av veckan, skall jag klara Vasaloppet om drygt fyra månader så gäller det att träna ordentligt framöver.