Stockholm dagarna efter Vansbro

DT   14 juli, 2016   Kommentarer inaktiverade för Stockholm dagarna efter Vansbro

Direkt efter att vi simmat Vansbro begav vi oss av mot Stockholm för några dagar i huvudstaden. På lördag morgon blev det en löprunda innan frukosten. Jag och min bror pratade lite om Vansbro medan vi sprang och såg oss om. Det var en skön och lugn löprunda, en perfekt start på dagen.

Snip20160713_2

Efter frukost åkte vi till Skansen med familjerna och därefter så blev det en tur med hop on hop off bussarna i Stockholm för att få lite historia och för att på ett bra och smidigt sätt se stan med barnen. Vi bodde i Hammarby sjöstad i och med det så blev det lättast att ta båten till och från stan, något som både barn och vuxna uppskattade.

2016-07-10 14.41.34 2016-07-10 14.39.47 2016-07-10 14.39.32

På kvällen åt vi middag på o´learys samtidigt som vi tittade på EM-finalen i fotboll, kul att kunna kombinera familjeliv med lite träning. För att få det att gå ihop gick vi upp tidigt på mornarna avnjöt en kopp kaffe runt 7 för att sedan springa en sväng.

Måndag morgon var det dags igen att springa en sväng, meningen var att springa mot globen och runt  den samt lite däromkring. Vår morgonrunda på ca 1 mil blev ett långpass på drygt 18km inte riktigt meningen men tillslut så sprang vi faktiskt förbi både Tele2 Arena, Globen och Hovet.
Snip20160713_1

Efter frukost och innan vår avresa hem så åkte vi förbi Runner´s store på Regeringsgatan för att leta efter ett par nya löparskor. Jag hittade flera par men bestämde mig för att inhandla ett par Nike eftersom mina Salming skor tyvärr inte håller måttet. Övriga två modeller som jag också tyckte var bra var ett par Brooks och ett par Adidas Adizero adios boost 2.

2016-07-11 13.15.21

Jag har trivts väldigt bra med min Salming Distance och Speed men yttersulans kvalitet är under all kritik. Grus och stenar fastnar och kilar in sig i yttersulan och dessutom så kryper stenarna igenom och det blir stora hål i sulan. Jag har påtalat problemet för Salming och de är medvetna om detta. Enligt dem själva har de i årets modell ändrat i gummiblandningen, det skall bli spännande och se hur de tänker kompensera mig med tanke på att jag endast använt mina speed ca 10-15 gånger.  Vet dock inte om jag vill prova ett nytt par är nog mer inne på att byta skomärke.