På lördag påbörjas – En Svensk Klassiker!

DT   6 juli, 2016   Kommentarer inaktiverade för På lördag påbörjas – En Svensk Klassiker!

en svensk klassiker

På lördag är det dags för den första av fyra tävlingar i en svensk klassiker. Jag och min bror kommer att göra klassikern tillsammans och på lördag startar vi den 12 månader långa resan först ut är Vansbrosimningen. Uppladdningen kunde varit bättre dels skulle jag kunna ha simmat betydligt mer än vad jag gjort men det får bli vad det blir. Visst vore det kul att klara att simma loppet under 1h men huvudfokus är att klara av att simma crawl hela vägen. Utmaningen är att hålla sig lugn och inte stressa upp sig så att man får för mycket adrenalin i kroppen som jag fick under Tjörn Triathlon för då blir det svårt att kontrollera andningen under crawlsimningen.

Familjen är med och dessutom är helgen vår start på semester tillsammans, däremot så blir det nog svårt för dem att följa mig under loppet. Vi ser nog alla likadana ut i vattnet men det är ändå roligt att ha dem med, det betyder mycket. Det skall bli jättekul att påbörja en svensk klassiker och jag ser verkligen fram emot att göra dessa lopp under de kommande 12 månaderna. En race report kommer några dagar efter loppet. vansbro-300x300