Kroppen sviker mig!

DT   4 april, 2016   Kommentarer inaktiverade för Kroppen sviker mig!

Idag var jag på SportsMed Carlanderska för en undersökning av mitt lår. Under helgen så har jag haft smärtfyllda ilningar i ländryggen som kommer och går så det var verkligen dags för att gå igenom varför allt detta händer nu, riktigt olägligt.

Ortopeden skickade upp mig på röntgen så fort jag kom för att ta nya bilder och se att allt var ok med höften. Bilderna visade inget konstigt, allt var som det skulle. Han hittade direkt en väldigt öm punkt på utsidan av låret och sa att du har en inflammerat muskelfäste. Enligt läkaren så tydde inget på att tendenser till diskbrock eller att jag hade någon nerv i kläm, utan att min ryggsmärta med största sannolikhet berodde på att jag spänt mig och felbelastat under de  senaste veckorna.

2016-04-04 21.33.47

Ordination: 10 dagars kur av Arthrotec, Ingen löpning  under en vecka dessutom så skulle jag gå minimalt under den här tiden.

Nu blir det simning under kommande vecka, vilket jag fick ok på så får vi hoppas att den här kuren hjälper så att jag kan fortsätta uppladdningen till Göteborgsvarvet.