Sportlovsveckan med 89,5 km längd

DT   22 februari, 2016   Kommentarer inaktiverade för Sportlovsveckan med 89,5 km längd
Fina spår med Väggen (Hundfjället – Sälen) i bakgrunden!
Sportlovsveckan är slut och jag kan konstatera att jag under 6 dagar fick ihop 89,5km längdåkning på mornarna.  Några av dagarna var fantastiska med fina vyer och ro för själen. 
Vi fick vara med om alla typer av väder allt ifrån strålande sol och kallt till riktigt blåsigt. Trots olika typer av väderlek och spårförhållanden så åkte jag längdskidor varje morgon under hela veckan. Jag fick 2h tekniklektioner i längdåkning utspridda på två tillfällen en timme på tisdag och en på torsdag. 
På dagarna så turades jag och min fru om att åka slalom med sonen. Hon tog förmiddagarna och jag åkte på eftermiddagarna.
Tack älskling det var en riktigt bra julklapp! Lite synd är det att vintern mer eller mindre är över nu när jag äntligen fått lite tekniktips på vad man skall tänka på. Jag har skrivit ner lite minnesanteckningar som jag får ta och kika på framöver.  
Fantastisk fint!

Nu är det dags att börja med förberedelserna inför Göteborgsvarvet, Vansbro och Lidingöloppet!