Göteborg 400år – 2021

DT   30 oktober, 2015   Kommentarer inaktiverade för Göteborg 400år – 2021

Här om kvällen gjorde jag en spontan anmälan till ett lopp som ligger sex år bort i tiden. Min 5 årsplan har nu helt plötsligt utökats till en 7 årsplan :). Jag anmälde mig till Göteborgsvarvet Marathon år 2021. År 2021 fyller staden Göteborg 400 år och som en del av det firandet så anordnas Göteborgsvarvet marathon som innebär att du springer 2 varv på samma bana  där Göteborgsvarvet går normalt. Gå gärna in och läs mer på länken: Göteborgsvarvet Marathon 2021 och titta gärna på filmen nedan.

I min 5 årsplan så ligger inte ett rent marathon med, däremot så ligger löpdistansen med i målet när jag 2019 skall ta mig an en Ironman. Innan dess kommer jag behöva ha sprungit något eller några marathon för att känna på hur det känns. Jag och min bror har pratat om att att t ex göra det i kombination med en weekend resa/semester med familjerna till olika städer i världen. Så jag räknar kallt med att jag kommer vara i hyfsat bra form och ha distansen i kroppen 2021 när det är dags.

Enligt den information som jag har fått så anordnas detta marathon endast en gång och då vill jag bli historisk med att ha sprungit det här på hemmaplan i Göteborg. Det finns endast 15000 startplatser till detta firande event. Nu gäller det att kroppen håller för detta vill jag verkligen inte missa!