Tävlingskalendern för 2016 börjar bli full!

DT   9 oktober, 2015   Kommentarer inaktiverade för Tävlingskalendern för 2016 börjar bli full!

Nästa års tävlingskalender börjar bli full. Som jag tidigare nämnt så har jag beslutat mig för att nästa år påbörja en svensk klassiker. Dessutom så har jag anmält mig sedan tidigare till Göteborgsvarvet. Jag har en gammal tid som jag inte är stolt över och jag kan inte låta den gå till historieböckerna som den enda tiden jag har lyckats göra på varvet. Den måste putsas bort och bättras på med en tid som jag kan stå för. 🙂

Nästa års anmälda tävlingar:

21 maj 2016 – Göteborgsvarvet 21km (halvmaraton)

xx                 – ev Triathlontävling


9   juli 2016  – Vansbrosimningen 3km (öppet vatten) En svensk klassiker

xx                 – ev Triathlontävling

24 sept 2016 – Lidingöloppet 30km (terräng) En svensk klassiker

2017 är det sedan dags för att avsluta klassikern med Engelbrektsloppet/Vasaloppet och Vätternrundan. För att klara av att göra klassikern och skiddelen så är jag tvungen att ha ett par längdskidor. Här om dagen så införskaffades äntligen ett par Madshus på Udéns sport inklusive ett par stavar. När premiären blir återstår att se.

När 2016 närmar sig och tävlingskalendern på triathlonförbundet är uppdaterad skall jag försöka hitta en triathlontävling i närområdet. Jag vill väldigt gärna göra en tävling nästa år också, det var väldigt kul och en dröm som gick i uppfyllelse när jag genomförde min första tävling på Tjörn i år.

En av tävlingarna som ligger bra till är Gothenburg Triathlon och då sannolikt den olympiska distansen men även Tjörn lockar och då är det medeldistanslängden som gäller. Jag behöver nog ta ett beslut hyfsat snart men har inte riktigt bestämt mig för vilken som passar bäst in i kalendern.

Det stora målet nästa år är att genomför tävlingarna som ingår i klassikern. Gothenburg triathlon ligger några veckor efter Göteborgsvarvet och ligger bra till med undantaget att jag inte vet hur det kommer kännas efter varvet. Dessutom så får jag en månad på mig från en eventuell triathontävling innan det är dags för vansbrosimningen. Tjörn triathlon ligger i slutet av augusti och är en månad före lidingöloppet, en bra generalrepetition men händer något på triathlontävlingen så har jag inte mycket tid på mig att återhämta mig inför lidingöloppet. Det lutar helt klart åt Gothenburg triathlon men det definitiva beslutet är inte taget än. Kanske hittar jag en triathlontävling som ligger direkt efter vansbro, det hade nästan varit det mest ultimata.