10 000 under 2015

DT   25 september, 2015   Kommentarer inaktiverade för 10 000 under 2015

Idag blev jag klar men en rolig utmaning som jag tackade ja till i början av mars. En kompis körde Vasaloppet och tyckte att han ville hålla igång lite även efter genomfört lopp. Han bestämde sig för att skicka ut en utmaning via Facebook till sina vänner och vänners vänner, 10 000 armhävningar under 2015.

När jag såg inbjudan så behövde jag inte fundera särskilt länge innan jag tackade ja. Till saken hör att jag någon månad innan hans utmaning länkade till en artikel varför det är bra att göra armhävningar.
Armhävningar är en helt grym träningsform som stärker många olika muskelgrupper och det inte lång tid att göra och du kan göra dem var som helst. Ofta så är man ambitiös ett tag i början sedan lägger man ner men jag tyckte det var perfekt komplement till min styrketräning så jag har fortsatt.

Inför idag hade jag 55st kvar och efter dagens backintervaller så uppnådde jag det uppsatta målet vilket känns väldigt bra. Jag har sedan i mars gjort armhävningar mer eller mindre varje dag. Det blev en dipp under juni men sedan fick jag fart igen under semestern. Nu gäller det att fortsätta att göra dem kontinuerligt framöver nu är grunden är lagd.