Bröllop & Tenson Tjörn Sprint Triathlon

DT   5 juli, 2015   Kommentarer inaktiverade för Bröllop & Tenson Tjörn Sprint Triathlon

Efter 2 veckor utan träning är abstinensen total. Jag har varit riktigt risig som jag berättat i tidigare inlägg och har inte tränat på över 2 veckor. Nu börjar jag känna mig pigg igen men jag har en rethosta som inte vill ge med sig. När man är sjuk så blir det lätt att jag läser mer om triathlon och tittar lite på kommande tävlingar både när det gäller triathlon men även löpning. Mitt stora mål för i år har hela tiden varit att debutera i ett triathlon och jag har tänkt starta med ett som inte är allt för långt.

I fredags så tog jag tillslut tag i det och anmälde mig till Tenson Tjörn Triathlon sprint distansen. Sprint distansen är 750m simning, 2 mil cykling och 5 km löpning en lagom längd för mitt första triathlon framför allt med tanke på att jag fortfarande inte är 100% tillbaka efter min höftoperation.

Om en vecka har jag semester och då startar min uppladdning inför loppet, det kommer bli en träningssemester med både simning, löpning, rullskidor och cykling.

Den här helgen har vi varit på bröllop, min frus bror gifte sig i Örebro. Bröllopet var väldigt fint och vi hade det mycket trevligt trots den höga värmen (över 30 grader i skuggan).

Efter ett par veckor utan träning så är min plan imorgon att cykla till jobbet, det blir nog en lugn start efter min sjukdomsperiod.