Premiär på rullskidor

DT   3 maj, 2015   Kommentarer inaktiverade för Premiär på rullskidor

I min 5-årsplan så skall jag åka Vasaloppet 2017 och idag startade jag den långa resan för att om knappt 2 år ta mig de 90 km från Sälen till Mora. För att förverkliga mitt mål så kommer det krävas enormt hårt arbete och mycket vilja.

Idag var det dags att för mig att för första gången i livet ställa mig på ett par rullskidorna. Jag har väldigt stor respekt för ländskidåkare, det är inte så lätt som det ser ut och man behöver vara ruskigt bra tränad för att kunna åka på ett bra sätt. Idag blev det en kort runda på 4km mest för att prova hur det kändes. Det var väldigt svårt med balansen och jag inser att jag måste arbeta mycket med utnyttja bål och rygg för att armarna inte skall ta slut direkt.

Det skall bli väldigt kul att få utmana mig själv, nu KÖR VI!