Löpning i härlig miljö!

DT   5 april, 2015   Kommentarer inaktiverade för Löpning i härlig miljö!

Idag blev det en lugn och skön löpning i skogen. Jag började med att springa gamla 7,5km slingan för att sedan följa bohusleden mot Skatås. Löpningen kändes lugn och avkopplande och jag sprang rytmiskt och lugnt. Målet var att springa i ca 1h och att vända tillbaka hemåt efter 30min. Efter ca 28 min så kom jag till tavlan där man antingen kan ta vänster och springa mot deljöarna eller höger för att komma mot skatås via härlanda. Jag beslutade mig för att vända, för att någon gång framöver börja utforska våra härliga skogsstigar istället. Så här såg det ut denna härliga dag.

Det skall bli intressant att se om jag får någon känning i ljumsken inatt eftersom jag bara har vilat en dag ifrån förra löprundan. Man måste prova för att veta var gränserna går.