Anmäld till första loppet 2015 – Göteborgsgirot 70km

DT   3 februari, 2015   Kommentarer inaktiverade för Anmäld till första loppet 2015 – Göteborgsgirot 70km

I min 5 årsplan så hade jag som målsättning i år att springa Göteborgsvarvet och köra Sprintdistansen på Tjörn Triathlon. På grund av min höftledsoperation så har jag blivit tillsagd att inte springa varvet eftersom det är för kort träningstid till att öka belastningen tillräckligt inför loppet. 

Mitt seedningslopp som jag gjorde i oktober förra året gäller i två år vilket innebär att jag får ta gbg-varvet nästa år istället. För att ha ett lopp att se fram emot och träna inför så anmälde jag mig idag till Statsgirot i Göteborg 7mil den 9 maj. Det skall bli super roligt att ta sig an göteborgsgirot, jag cyklade hisingen-runt 5mil förra året och det löste jag bra utan att ha tränat för det så mycket. 
Inför girot kommer jag träna desto mer cykling än inför hisingen-runt, jag kommer försiktigt börja belasta höften med löpning så det blir en bra kombination med lite lugnare löpning och lite mer cykling de närmaste månaderna.