Återbesök hos sjukgymnasten

DT   5 januari, 2015   Kommentarer inaktiverade för Återbesök hos sjukgymnasten

Idag var det dags för återbesök hos sjukgymnasten på SportsMed. Jag började med att berätta att jag fortfarande har lite ont i ryggen och att min högerljumske värker. Med det i åtanke så gick vi igenom hur de senaste veckorna gått och vad vi skall fokusera på framöver.

I gymmet så började jag med att sätta mig på träningscykeln och cykla, det kändes helt perfekt inget värk i ljumsken eller höften. Därefter så gick vi igenom lite ryggövningar, jag fastnade speciellt för en som jag kommer ha grym nytta av framöver. Jag fick även prova att göra lite magövningar med pilatesboll samt en variant av sidoplankan. När jag känner att den känns bra så kan jag göra den ”riktiga” sidoplankan, så länge det inte gör ont i ljumske eller höft så är det bara att köra på. Det var mycket goda nyheter och jag fick med mig flera bra övningar.

Vi avslutade med benböj/squats och utfallssteg – lite olika varianter, misstänker att jag imorgon kommer känna av dagens pass. Innan jag gick så frågade jag när jag får börja att jogga lite lätt igen, sjukgymnasten log och sa ”det får du vänta med ett tag till”.

Träningsvärk hur känns det nu igen?