Tröstar mig med grönkålschips

DT   8 november, 2014   Kommentarer inaktiverade för Tröstar mig med grönkålschips

Har fruktansvärt ont fortfarande i ryggen och jag misstänker att något är allvarligt fel. Ser verkligen fram emot att få komma iväg till min läkare och få undersökningen gjord för att sluta gå i ovisshet och få klart för mig vad det är för fel. Benen i högläge hjälper och avlastar ryggen en liten stund.

Kvällens snacks är grönkålschips:

Ingredienser:
Grönkål
Flingsalt/havssalt
Olivolja
Lökpulver
Vitlökspulver

Gör så här:
Skölj grönkålen och bita upp den i ca 2-3cm stora bitar lägg allt i en bunke och ringla över olivolja och strö över saltet. In i ugnen på 175 grader i ca 10min på en plåt med bakplåtspapper. När chipsen är klara så krydda med med lök och vitlökspulver, klart för servering!