Smärtfylld söndag!

DT   2 november, 2014   Kommentarer inaktiverade för Smärtfylld söndag!

Att vara envis är en bra egenskap ibland men den här gången vet jag inte om det var så smart!

Sviterna efter att ha sprungit finalloppet igår visade sig direkt under eftermiddagen igår och natten. Det är lite svårt att beskriva men jag har grymt svårt att böja mig ner överhuvudtaget och sätta sig ner på en stol eller ta på sig strumporna är en kamp mot smärtan. Får ont om jag vrider på ryggen eller står på ett icke rakt sätt. Det lustiga eller kanske olustiga är att jag i vissa lägen inte känner någonting för att i sekunden efter nästa vika mig av smärta.

Natten som var gick ändå hyfsat, jag tog lite värktabletter och somnade fort. Jag vaknade däremot några gånger under natten av att det smärtade till i nedre delen av ryggen när jag ville vända mig om.

Idag har jag tagit det riktigt lugnt, vi åt en god frukost (barnen beställde hotellfrukost) vilket innebär lite bacon/äggröra, lite korv, smörgås gjort på mitt fröbröd med lite goda pålägg. I eftermiddags så körde jag sonen till innebandyträningen, det tog lite tid att ta sig i och ur bilen men det gick tillslut. Smärtan kommer och går och det har känts olika mycket under dagen. Funderar lite på vad det kan vara, tror inte det är ryggskott min smärta vandrar lite så att säga, är det ischias nerven, fäste som rykt igen eller något annat???

Jag kommer avvakta några dagar och hoppas att värken och smärtan ger med sig annars får jag igen på kort tid söka mig iväg till någon som kan kika på mig.

I morgon skall jag upp till Stockholm på tjänsteresa i 4 dagar, det kommer bli en utmaning!