Total Immersion

DT   7 oktober, 2014   Kommentarer inaktiverade för Total Immersion

Kl 06.15 är jag i vattnet på för att fortsätta lära mig att simma crawl. I somras så fick jag ett tips från en i vår simgrupp att gå in och titta på en ny simteknik som heter Total Immersion. Efter att ha plöjt igenom en rad olika youtube klipp på kvällarna så frågade jag min siminstruktör inför fortsättningskursen om han inte kunde instruera mig utifrån ett Ti tänk. Han nappade direkt och lovade att jag skulle få TI instruktioner. Jag är inte där än men på god väg och jag har redan fått feedback om att jag närmar mig väldigt mycket ett TI simsätt.

Till er som är intresserade att veta mer gå gärna in och titta på Terry Laughlin väldigt intressant om man är intresserad av simning. Youtube klippet finns även i min länklista på bloggen.

Total Immersion – Terry Laughlin